Deceuninck 71 Optimum

Deceuninck 71 Optinum

Deceuninck műanyag nyílászáró: több, mint egyszerű nyílászáró! Egy laikus azt gondolná, hogy a műanyag nyílászárók nem igazán különböznek egymástól, kivéve talán minőség tekintetében. Ennél nem is lehetne nagyobbat tévedni, hiszen itt vannak mindjárt példának a Deceuninck műanyag nyílászárók.

A Deceuninck műanyag nyílászárók minden túlzás nélkül kiemelkednek a szimpla műanyag ajtók és ablakok tömegéből. Ezt számos, igazán pozitív és meggyőző tulajdonságuknak köszönhetik. Először is a Deceuninck műanyag nyílászáróknak nagyon jó a hőszigetelő tulajdonsága, így egész évben jól teljesítenek, ugyanakkor jó a vízvezetésük és a résszellőzésük is. Képesek otthonunkban az ideális körülményeket megteremteni és fenntartani a mindenkori, kellemes komfortérzethez.

A tervezők a biztonságról sem feledkeztek meg és a Deceuninck műanyag nyílászárókat betörésbiztos elemekkel szerelték fel, hogy ne csak díszek legyenek csupán, hanem megfelelő védelmet is nyújtsanak. Ami pedig a küllemet illeti, igazán változatos szín- és formaválaszték, elegáns és igényes kialakítás jellemzi őket.

Ha felkeltettük érdeklődését a Deceuninck műanyag nyílászárók iránt, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén bővebb tájékoztatásért! Termékpalettánk összeállításánál kulcsfontosságú szerepet kapott a magas fokú választási szabadság; legyen szó külső megjelenésről, hőtechnikai tulajdonságról, betörésvédelemről vagy speciális építészeti megoldásról.

Az optimum rendszer kiváló hőszigetelő tulajdonságával rengeteg energiát és pénzt takaríthatunk meg. A termékcsalád rendkívül kedvező ár-érték aránya miatt nagyon keresett, karcsú formatervezésének köszönhetően pedig a legigényesebb esztétikai követelményeknek is megfelel. Segítségével rendkívül kedvező áron biztosítható a nyílászárók és a homlokzatok értékes, mindemellett pedig időállóan elegáns kialakítása.

Paraméterek

BEJÁRATI AJTÓ

Deceuninck 71 Optinum Ajtó

Az optimum bejárati ajtók teljes mértékben teljesítik a mai követelményeket, miközben az ár/teljesítmény arányuk nagyon kedvező.

Paraméterek

Katalógusok

Ajtópanel katalógus
www.doorpanels.ro/configurator/atlas/