Beltéri Ajtók

Tűzgátló Acél Ajtók

Novoferm tűzgátló és füstgátló acél ajtóelemek

TŰZGÁTLÓ AJTÓK:

Az acél nyílászárók specialistájaként a Novoferm a tűzgátló ajtók minősítő intézetek által bevizsgált és engedélyezett széles palettáját kínálja. Akár 30-60-90 vagy 120 perces tűzgátlás, akár standard felszereltség vagy speciális kivitelek- minden igényre létezik megfelelő megoldás. A horganyzott, alapozott ajtólap felület a standard kínálatbatartozik. Szintén alapkivitelnek számít a horganyzott, porszórt saroktok gumitömítéssel. Az alaptól eltérő tok- vagy küszöbmegoldások az adott engedély függvényében rendelhetők. Az ajtóelem elegáns megjelenését az ergonómiailag megtervezett kilincsek széles választéka teszi teljessé.

TŰZGÁTLÓ AJTÓK

A standard is lehet egyedi!

A számtalan kiviteli variációnak és a méretek és szerelvények széles választékának köszönhetően a tűzgátló ajtókat speciálisan egy-egy projekt adottságainak megfelelően lehet kialakítani. Egészen egyedi igényekre is megtaláljuk a megoldást! Mondja el elképzelését, és mi már szállítjuk is a megfelelő nyílászárót!

FÜSTGÁTLÓ AJTÓK

A biztosítók már régóta tudják: a füst többszörösen nagyobb kárt tud okozni, mint maga a tűz. Éppenezért a füstgátló ajtók rendkívüli jelentőségűek, melyekből a Novoferm széles termékkínálattal rendelkezik. A füstgátló ajtók alapját vagy standard többcélú ajtók, vagy tűzgátló ajtók alkotják. Ezek az alaptípusok speciális tömítőrendszerekkel és küszöbmegoldásokkal felszerelve optimális védelmet nyújtanak a füstgázok ellen.

TŰZGÁTLÓ AJTÓK

Küszöbtípusok

A füstgátló ajtóknál előírás, hogy az ajtólap és a padló között nem lehet rés. A felhasználás céljától függően a Novoferm kétféle minősített küszöbtípust kínál: RS1 Athmer Stadi BS tűzgátló süllyedő küszöb, és RS2 ráfutó küszöb.

Üvegezett füstgátló ajtók

A füstgátló ajtók üvegezett kivitelben is rendelhetők. Ha a füstgátlás mellett tűzgátlás is előírás, az ajtókat F30-F90 tűzgátló üveggel szállítjuk. Közvetlen napsugárzásnak kitett helyiségeknél az üveget egyoldali UV-védőfóliával is be lehet vonni. A víztiszta üvegek mellett természetesen választható drót- vagy drótornament, ill. hőszigetelt vagy biztonsági üveg is.

Tűzgátló és füstgátló acél ajtók típusáttekintése

TŰZGÁTLÓ AJTÓK

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlatkérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!