Beltéri Ajtók

Acél Ajtók

Novoferm beltéri acél ajtólapok

…és valóra válnak elképzelései!

Az ajtók tereket és embereket kötnek össze. Biztonságot és védettséget adnak, ugyanakkor átjárást biztosítanak a legkülönbözőbb élet- és munkaterületek között. Gondoskodnak az intimitásról, lehetővé téve, hogy egy kicsit visszavonuljunk, és megpihenjünk, hogy bizalmas beszélgetéseket folytassunk, hogy elmélyült munkát végezzünk, vagy akár zavartalanul játszhassunk. Mindezt teszik otthon, az iskolában, a munkahelyen. Épp ezért fontos, hogy az ajtó illeszkedjen a környezetéhez, s egyúttal az elvárt funkcióit betöltse.

Acél Ajtók

Mindezen tulajdonságokat magas színvonalon teljesítik a Novoferm beltéri ajtói, melyek igényes kialakításukkal, megbízhatóságukkal, magas funkcionalitásukkal széles teret engednek egyéni stílusunk kialakításához.

Novoferm beltéri ajtók minden élet- és munkaterülethez:

Saját, személyes ízlésvilágunknak megfelelően a Novoferm beltéri acélajtóinak 4 típusából választhatunk, melyek széles színválasztékban és modern fautánzatú dekorokban állnak rendelkezésre.

A Novoferm beltéri acélajtók híresek a sokféle felhasználási lehetőségükről. Mind a 4 típus kapható.

  • jobbos vagy balos nyitásiránnyal
  • igény szerint üvegkivágással
  • egy- és kétszárnyú kivitelben
  • rövidcímes vagy rozettás kilincselőkészítéssel
  • igény szerint 1 vagy 2-részes acél átfogótokkal
Acél Ajtók

Novoferm beltéri ajtó: tökéletes megoldás új építésű vagy akár felújítandó épületekhez:

A számos kiviteli lehetőségnek és kiegészítőknek köszönhetően a Novoferm beltéri ajtókkal az új épületek kivitelezésénél nincsenek megvalósíthatatlan elképzelések. Az ajtóelemek azonnal beépíthetők, többféle, magas ellenállású tüzihorganyzott acél toktípussal rendelhetők.

Egy-egy lakásfelújítás is kiváló alkalmat nyújt arra, hogy az évek alatt elhasználódott, régi ajtóinkat új, Novoferm nyílászáróra cseréljük. Egyszerűen csak akasszuk fel, és már kész is! Az ajtólapok rendkívüli előnye, hogy egyenetlen padló vagy új burkolat esetén az alsó U-profil rövidíthető.

A kialakítási lehetőségek széles tárháza:

A különböző kiegészítők és tartozékok szabad teret engednek elképzeléseinknek. A többféle üvegkivágás típusnak, formatervezett kilincsgarnitúrának, exkluzív üvegezésnek köszönhetően egyedi mesterművet alkothatunk.

A különböző kiegészítők és tartozékok szabad teret engednek elképzeléseinknek. A többféle üvegkivágás típusnak, formatervezett kilincsgarnitúrának, exkluzív üvegezésnek köszönhetően egyedi mesterművet alkothatunk.

Pántok és pánttáskák

Alapfelszereltség a 2 db 2-részes pánt, de opcionálisan 3-részes vagy rozsdamentes felület, de akár harmadik pánt is választható. A pánthelyek DIN 18111 szerint helyezkednek el, így az ajtólapok cseréje bármikor egyszerűen elvégezhető.

Felületek

Acél Ajtók
  • horganyzott (BHA)
  • alapozott (BAA)
  • porszórt (BDA)
  • dekorfóliás (BDA)

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlatkérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!