Ipari garázskapuk

Megoldásra koncentráló fejlesztés

Ipari garázskapuk

Termékfejlesztéseink és szolgáltatásaink középpontjában az értékteremtés áll. A megoldásokra fókuszáló termékprogramunkat a legkülönbözőbb üzleti szférákból érkezett vevőink igényei és követelményei alapján hosszú évek munkájával állítottuk össze.

Ipari kapuk esetében a megfelelő gyártmány, típus és kivitel kiválasztása döntő jelentőséggel bír, hiszen közvetlenül kihatással van a logisztikai folyamatok optimalizálására, s így a költségek csökkentésére. A szekcionált kapu a legszokványosabb megoldás, ipari létesítmények külső nyílásainak lezárására. Meghatározza az adott csarnok arculatát, stabil és biztonságos benyomást kelt, kiváló hőszigetelési értékkel bír, kezelése pedig egyszerű és felhasználóbarát.

Ipari garázskapuk

Ipari parkok

Aki manapság ellátogat egy ipari parkba, gyakran kellemesen csalódik az épületek sokfélesége láttán. Egy-egy ipari létesítmény megjelenését már nemcsak annak betöltött funkciója határozza meg. A különleges külső és exkluzív anyagok használata inkább követendő szabály, semmint kivétel. Éppen ezért ma már az ipari terület helyett inkább az ipari park kifejezést használják.

Ipari garázskapuk

Mivel az ilyen ipari parkok gyakran lakóterületekkel határosak, megjelenésükkel, formájukkal, színükkel kapcsolatosan az ott élő közösség különös elvárásokat támaszt.

A Novoferm szekcionált kapuinak új generációja tökéletesen illeszkedik ehhez a trendhez. Általuk a fiatal, modern építészek számára minden eszköz és lehetőség adott, hogy valami különlegeset alkossanak.

Közösségi- és kereskedelmi létesítmények

Ipari garázskapuk

A Novoferm szekcionált kapuk felhasználási köre nemcsak az ipari parkokra korlátozódik. Kapuinkkal találkozhatnak pl. tűzoltóállomásokon, buszgarázsokban, autószerelő műhelyekben, kiállító helyiségekben vagy bevásárló központokban. Az adott helyiség funkciójától függően tele kivitelű, teljesen zárt, vagy a maximális fénybeeresztés érdekében üvegezett ipari kapuk közül választhatnak. A színek, paneltípusok és tömítések kombinációs lehetőségeinek köszönhetően a kapuvariációk száma végtelen.

Ipari garázskapuk