Eco-Tor Garázskapu

Eco-Tor Garázskapu

A garázs otthonunk második bejárata

Eco-Tor Garázskapu

A garázs nem csak az autó tárolására szolgál,hiszen tárolóként,vagy szerelőműhelyként is használjuk. Alakítsa ki garázsát a saját igényei szerint, testreszabott megoldásokkal, úgy,kapunyitó motor, távirányítós garázsakpu és egyéb intelligens otthon.

Jó tudni:

Szekcionált garázsajtó

  • Függőlegesen nyíló helytakarékos kivitel
  • A motor a mennyezet alatt helyezkedik el
  • 100%-ban nyitható, nagyobb áthajtószélesség
  • Személybejáró ajtó integrálható a garázskapuba a kerékpárral, babakocsival, vagy gyalogosan történő átjáráshoz
Eco-Tor Garázskapu

Szárnyas garázsajtó


  • A teljes teret kihasználhatja
Eco-Tor Garázskapu

A távoli kerti kapu vezérlés előnyei

Modern világunk egyik legfőbb vívmányai az okos eszközök. A fejlődés eleinte csak a telefonokkal kezdődött, azonban napjainkra már szinte minden lehet okos, akár az egész otthonunk is. Annak, aki nem ásta magát bele mélyebben ezekbe a technológiai újításokba, az okosotthon elnevezés csak felesleges túlzásnak tűnhet, amire semmi szükség, azonban ez messze nem így van. Az alábbiakban az okosotthonok egyik fontos részét mutatjuk be, mégpedig a kerti kapu vezérléseket.

A kerti kapu vezérlések óriási előnye, hogy távolról irányíthatjuk őket. Ezt persze legtöbbször úgy használjuk ki, hogy nem szükséges kiszállni az autóból ahhoz, hogy beparkoljunk, de az előnyök itt még korántsem érnek véget. A kerti kapu vezérlések ugyanis lehetővé teszik azt is, hogy teljesen más helyszínről a mobiltelefonunkon keresztül ellenőrizzük, hogy zárva van-e a kapu, vagy akár ki is nyithatjuk azt például a postásnak. Használatukkal otthonunk sokkal biztonságosabbá és kényelmesebbé válik.

Hogyan válassza ki az ideális garázskaput?

Eco-Tor Garázskapu

Egy garázskapu számos funkciót ellát, például megvédi a gépjárműveket az időjárás viszontagságaitól és az illetéktelen betolakodóktól, ezen kívül pedig megfelelő védelmet biztosít a helyiségben tárolt szerszámok, kerti gépek és más értéktárgyak számára. Mivel ennyire sokoldalú, a megvásárlása során számos tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy az ideális termék kerüljön kiválasztásra.

A garázskapukból több típus áll a vásárlók rendelkezésére. A kereskedések főként a működésük alapján kategorizálják őket, így megkülönböztetnek billenő, vagy szekcionált garázskapukat. Ezek felfelé nyílnak, így az ajtószárnyaknak nincs szükségük helyre, ennek köszönhetően akár közvetlenül a garázs elé is lehet állni az autóval. A szekcionált garázskapu szigetelt változatban is elérhető. Ezzel szemben a billenő garázskapuk a legolcsóbb konstrukcióknak számítanak, és a kinyitásukhoz több helyre van szükség.

A garázskapu típusán kívül a vásárláskor számít a termék dizájnja, szigetelése és nem utolsó sorban a tartóssága. Ha mindezen tényezőket figyelembe veszi, csakis a tökéletes garázskapu mellett dönthet!

Árajánlat kéréskor kérjük, adja meg az alábbi adatokat: SZ a nyílás szélessége, M a nyílás magassága, A az áthidaló magassága, HB és HJ a nyílás melletti szabad hely belülről, bal és jobb oldalon, kézi, vagy motoros működtetés. Van-e másik bejárat a garázsba?

Eco-Tor Garázskapu

Minden autónak jár egy garázs, ahol megpihenhet, védelmet kaphat az időjárás viszontagságaitól, és ahol biztonságban lehet, ha éppen nincs használatban. A garázs sokféle lehet, nem csak méret, de a választott garázskapu szempontjából is.

A garázskapu minőségét sokszor meghatározza a garázskapu ára, és fordítva is, a garázskapu ára sejteti, hogy milyen színvonalú a termék. Felfelé nyílik, befelé lehet dönteni, redőnyös, vagy oldalra nyitható? Van-e hozzá biztonsági zár, képes-e hőszigetelni, mennyire tud ellenállni az illetéktelen behatolóknak? Ezek a szempontok mind felmerülnek akkor, ha éppen a garázskapu választása van soron.

A nagy méretválaszték, valamint a többféle sínvezetés lehetővé teszi, hogy ne csak az új építkezéseknél, hanem a felújításoknál és az átalakításoknál is alkalmazható legyen.

Az alkotás szabadságát nyújtja Önnek. Mivel a garázs belső falsíkjára kerül felszerelésre, a falnyílás méretét a garázskapu nem csökkenti, és alakjának kialakítására csak a fantázia szab határt.

Az elegáns megjelenésű ECOTOR szekcionált garázskapu szebbé és értékesebbé teszi otthonát.

A rendkívül masszív felépítése pedig alaposan megnehezíti a betörők dolgát és védi autóját.

ECOTOR garázskapu panelek

Eco-Tor Garázskapu Eco-Tor Garázskapu Eco-Tor Garázskapu Eco-Tor Garázskapu

A garázskapu az épület legnagyobb nyílászárója. Ne érje be középszerű vagy gyenge minőséggel, ha kiválót is vásárolhat kedvező áron. A minőség mindig megtérül. Automatizálását tehermentesítő motorkonzol teszi egyszerűvé és megbízhatóvá. Így a hazaérkezés mindig kényelmes és biztonságos

Rövid szállítási határidővel, szakszerű és pontos beszereléssel állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére. Miért bizonyul előnyös választásnak a szekcionált garázskapu?

Eco-Tor Garázskapu

Garázskapu automatizálása

…mert az élet mozgás!

Legyen szó új, vagy már meglévő szakcionált garázskapuról, billenő kapuról, fél-billenő kapuról, vagy redőny kapuról, a Somfy mindegyikhez tud megoldást!

Miért válasszak motoros garázsajtót?

Eco-Tor Garázskapu A láncos, vagy sínre szerelt(utóbbi csendesebb) garázskapumotor a mennyezetre erősített.
Eco-Tor Garázskapu A redőnykapuba csőmotor kerül.