BELTÉRI AJTÓK

Hatalmas választékban modern és klasszikus stílusú beltéri ajtók. Anyagát tekintve különböző minőségű fóliás, illetve luc és borovi fenyő, acél, tűzgátló és biztonsági ajtókat forgalmazunk. Az acél ajtók porszórt felületkezeléssel készülnek, a hagyományos fa ajtók pedig igény szerint lazúr festett vagy natúr kivitelben rendelhetőek. További információért, és árakért a díjmentes árajánlatkérés menüpontban érdeklődhet illetve bemutatótermünkben vagy telefonon állunk rendelkezésére.

cropped-belteri-ajtok-szeged.jpganni-kft-logo

 

Válassza beltéri ajtóból az otthonába illőt!

Beltéri ajtót választani nem a legegyszerűbb feladatok egyike, hiszen számos szempontot végig kell venni ahhoz, hogy a kiválasztott beltéri ajtó végül minden tekintetben tökéletes legyen. Egyértelmű, hogy az ajtó külsejének is döntő szerepe van, mert a lakás részévé válik majd, így színben és mintában is harmonizálnia kell a bútorokkal és a falfelületekkel. Ma már szerencsére sokféle megjelenés közül választhatunk, profi utánzatokat is vásárolhatunk. Így lesz például a műanyag nyílászáróból fának tűnő beltéri ajtó.

A beltéri ajtók között mindenki megtalálhatja a maga stílusához illőt. Vannak, akik a klasszikus vonalakra esküsznek, de olyanok is, akik inkább a modern nyílászárókat részesítik előnyben. Ennek kiválasztását is  az enteriőr stílusa fogja meghatározni. Ne feledkezzünk meg a biztonságról sem, mert hiába nem bejárati ajtóról van szó,  a beltéri ajtók is erősnek kell, hogy mutatkozzanak. Az anyaguk, a szerkezetük és a kivitelezési technológiájuk ezt a célt is könnyedén megvalósítja.

Keressen minket elérhetőségeinken, és vásároljon beltéri ajtókat!

Válassza beltéri ajtóból az otthonába illőt!