Deceuninck 84 Evolution

Az evolution termékcsalád a hőszigetelő értékeket tekintve a piac jelenlegi csúcstermékének tekinthető. A kiváló hőszigetelési tulajdonságok mellett az ablakok nagy szín- és formaválasztékban is elérhetők, így legyen szó hagyományos kialakításról vagy passzívházak különleges homlokzatáról, minden kívánságot teljesíteni tudunk.

Az ablakokra felszerelhető alumíniumburkolat – amelyet utólag is felhelyezhetünk a keretekre – valódi fémhatást kölcsönöz az ablakoknak anélkül, hogy le kellene mondanunk a műanyag nyílászárók által nyújtott egyértelmű előnyökről. Az alumínium burkolat a megrendelő kívánsága szerint bármilyen lehet, az intelligens tervezésnek köszönhetően pedig régi és új épületeken egyaránt alkalmazható.

Paraméterek

 • » Deceuninck cégcsoport 84 mm beépítési mélységű, 6 kamrás INOUTIC Eforte profilrendszere
 • » 3 körbefutó szürke vagy fekete tömítés
 • » Egyenes vonalvezetésű szárnyprofil
 • » Fehér vagy 40 különféle fóliás szín
 • » Korlátlan színválasztékot kínáló külső alumínium burkolattal is elérhető
 • » Kiemelkedő Uw= 0,74 W/m2K egész ablakra vonatkozó hőátadási érték, amely még a legszigorúbb passzív házakra vonatkozó szabvány értékeit is túlteljesíti
 • » Hangszigetelés akár 47 dB-ig fokozható
 • » Maco Multi-Matic alapbiztonsági, mechanikus résszellőzővel ellátott vasalat
 • » Opcióban RC1 és RC2 biztonsági fokozatok is elérhetők

AJTÓ

Deceuninck cégcsoport 84 mm beépítési mélységű, 6 kamrás INOUTIC Eforte profilrendszere. Az egyedülálló kivitelezést és a maximális takarékosságot kínáló Evolution ajtók kiváló hőszigetelő tulajdonságaik miatt ideálisak az energia hatékony lakások kialakításához.

Paraméterek

 • » A stabil keret és magas torziós merevség a 2,5 mm vastag fémmerevítőknek köszönhető
 • » Beépítési mélység 84 mm
 • » Kiválló hőszigetelő tulajdonságok – az Uf keret értéke egészen 1,3 W/m2K
 • » Az ajtó elegáns dizájnját az ajtószárnyak kitöltésének köszönheti
 •  » Elegáns dizájn az ajtószárnyak legömbölyítéssével
 • » Vékony profilok alacsony vizuális magassággal 120 mm és a sarkok 20°-os döntésével a jó vízvezetést és harmonikus dizájnt kínálnak
 • » Integrált többpontos zárak és a különleges tokok nagy betörés elleni védelmet biztosítnak a DIN EN 1627 által
 • » Az akadálymentes küszöbök magassága 19 mm a DIN 18 040 előírásoknak megfelelően
 • » Felhasználható az összes bejárati ajtó típúsnál: egy szárnyas vagy kétszárnyas ajtók, kifelé vagy befelé nyíló
 • » 40 különböző színárnyalat

További információért kérjen tőlünk ajánlatot a fenti menüben!

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS!

Kattintson az “Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

dlq

anni-kft-logo

Maximális hőszigetelő értékű műanyag nyílászárót keres? Válassza a Deceuninck 84 Evolution termékeket!

Manapság az emberek jelentős része azért dönt a műanyag nyílászárók mellett, mert általánosan elterjedt információ ezekről az ablakokról és ajtókról az, hogy kiváló szigetelőképességgel rendelkeznek. Azonban amikor beépítésre kerülnek a műanyag nyílászárók, sok esetben előfordul, hogy mégsem olyan szigetelőképességgel rendelkeznek, mint amilyet várnának az ingatlanok tulajdonosai. Ha Ön is váltana, azonban szeretne biztosra menni vásárláskor, válassza a Deceuninck 84 Evolution műanyag nyílászárókat!

A Deceuninck 84 Evolution műanyag nyílászárók legfőbb jellemzője, hogy maximális hőszigetelő értékkel bírnak, vagyis, ha a márka ablakai, ajtói mellett dönt, nem csalódhat e tulajdonságot illetően. A Deceuninck 84 Evolution műanyag nyílászárók gyártói arra törekedtek, hogy olyan termékeket állítsanak elő, amik valóban megfelelnek az emberek elvárásainak, hiszen számtalan esetben szembesülhettek ők is azzal, hogy a jelenleg elérhető műanyag ablakok, ajtók többsége nem nyújt olyan mértékű szigetelést, mint kellene.
A Deceuninck 84 Evolution műanyag nyílászárók kiváló választásnak bizonyulnak a manapság egyre népszerűbb passzívházak kialakításához is. Természetesen bármilyen típusú ingatlanhoz tökéletesek, bárki is döntsön a termékek mellett, csakis nyerhet a márka ajtóinak, ablakainak beépíttetésével.

A Deceuninck 84 Evolution műanyag nyílászárók több szempontból is jó befektetésnek számítanak. A termékek masszívak, megbízhatók és a legmodernebb alapanyagok, technológiák felhasználásával kerültek legyártásra, így hosszú éveken át biztosítják ingatlanjának a megfelelő szigetelést. A nyílászárók hatékonyan védik otthonát, még az segítenek csökkenteni a fogyasztást, így jelentős összegeket megspórolhat a háztartásban.

Spóroljon Ön is, ehhez válassza az Deceuninck 84 Evolution műanyag nyílászáróit! Ha további kérdései lennének a márka ajtóival, ablakaival kapcsolatban vagy megvásárolná a termékeket, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!