Deceuninck 71 Optimum

Deceuninck műanyag nyílászáró: több, mint egyszerű nyílászáró!

Deceuninck műanyag nyílászáró: több, mint egyszerű nyílászáró!Egy laikus azt gondolná, hogy a műanyag nyílászárók nem igazán különböznek egymástól, kivéve talán minőség tekintetében. Ennél nem is lehetne nagyobbat tévedni, hiszen itt vannak mindjárt példának a Deceuninck műanyag nyílászárók.

A Deceuninck műanyag nyílászárók minden túlzás nélkül kiemelkednek a szimpla műanyag ajtók és ablakok tömegéből. Ezt számos, igazán pozitív és meggyőző tulajdonságuknak köszönhetik. Először is a Deceuninck műanyag nyílászáróknak nagyon jó a hőszigetelő tulajdonsága, így egész évben jól teljesítenek, ugyanakkor jó a vízvezetésük és a résszellőzésük is. Képesek otthonunkban az ideális körülményeket megteremteni és fenntartani a mindenkori, kellemes komfortérzethez.

A tervezők a biztonságról sem feledkeztek meg és a Deceuninck műanyag nyílászárókat betörésbiztos elemekkel szerelték fel, hogy ne csak díszek legyenek csupán, hanem megfelelő védelmet is nyújtsanak. Ami pedig a küllemet illeti, igazán változatos szín- és formaválaszték, elegáns és igényes kialakítás jellemzi őket.

Ha felkeltettük érdeklődését a Deceuninck műanyag nyílászárók iránt, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén bővebb tájékoztatásért!

Termékpalettánk összeállításánál kulcsfontosságú szerepet kapott a magas fokú választási szabadság; legyen szó külső megjelenésről, hőtechnikai tulajdonságról, betörésvédelemről vagy speciális építészeti megoldásról.

Az optimum rendszer kiváló hőszigetelő tulajdonságával rengeteg energiát és pénzt takaríthatunk meg. A termékcsalád rendkívül kedvező ár-érték aránya miatt nagyon keresett, karcsú formatervezésének köszönhetően pedig a legigényesebb esztétikai követelményeknek is megfelel. Segítségével rendkívül kedvező áron biztosítható a nyílászárók és a homlokzatok értékes, mindemellett pedig időállóan elegáns kialakítása.

Paraméterek

 • » Deceuninck cégcsoport 71 mm beépítési mélységű, 5 kamrás INOUTIC Arcade profilrendszere
 • » Két körbefutó szürke vagy fekete tömítés
 • » Íves (vízvetős) vagy egyenes vonalvezetésű szárnyprofil
 • » Fehér vagy 40 különféle fóliás szín
 • » Alapkivitelben kétrétegű Ug= 1,0 W/m2K, opcióban háromrétegű Ug= 0,7 W/m2K üvegezés, kívánságra “melegperemmel” kombinálva
 • » Kiemelkedő Uw= 0,96 W/m2K egész ablakra vonatkozó hőátadási érték (opciós üvegezéssel)
 • » Hangszigetelés akár 44 dB-ig fokozható
 • » Maco Multi-Matic alapbiztonsági, mechanikus résszellőzővel ellátott vasalat
 • » Opcióban RC1 és RC2 biztonsági fokozatok is elérhetők

BEJÁRATI AJTÓ

Az optimum bejárati ajtók teljes mértékben teljesítik a mai követelményeket, miközben az ár/teljesítmény arányuk nagyon kedvező.

Paraméterek

 • » Deceuninck cégcsoport 71 mm beépítési mélységű, 5 kamrás INOUTIC Arcade profilrendszere
 • » 4-kamrás technológia beépítési mélysége 71mm
 • » Kiváló hőszigetelő tulajdonság – az Uf keret értéke egészen 1,6 W/m2K
 • » A gömbölyített formák és a sarkok 20°-os döntésével a jó vízvezetést és harmonikus dizájnt szolgálják
 • » Integrált többpontos zárak és a különleges tokok nagy betörés elleni védelmet biztosítnak a DIN EN 1627 által
 • » Duplázott üvegtalpazat a betőrés elleni védelem növelésére
 • » Felhasználható az összes bejárati ajtótípúsnál: egy szárnyas vagy kétszárnyas ajtók, kifelé vagy befelé nyílól
 • » Nagy szín- és dekorválaszték

 

További információért kérjen tőlünk ajánlatot a fenti menüben!

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS!

Kattintson az “Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

 

 

dlq

anni-kft-logo

A Deceuninck 71 Optimum műanyag nyílászárók és a környezetvédelem

Deceuninck 71 Optimum Napjaink egyik legfontosabb kérdése a környezetvédelem, azon belül is a globális felmelegedés megállítása. Sajnos, ha nem teszünk semmit rövid időn belül, az beláthatatlan következményekkel járhat. A probléma megoldására ráadásul már nem elég, ha szelektíven gyűjtjük a szemetet, oda kell figyelnünk az energiafelhasználás csökkentésére, a fogyasztás visszafogására. Ebben bizony mindenkinek szerepet kell vállalnia! Fontos otthonunk megfelelő hőszigetelése, amiről a tulajdonosoknak kell gondoskodni. Hogy ez hogyan lehetséges? Többek között a Deceuninck 71 Optimum műanyag nyílászárókkal!

A Deceuninck 71 Optimum műanyag nyílászárók olyan kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy télen kevesebbet kelljen fűtenünk, nyáron pedig klíma nélkül is elviselhető legyen a lakás belső hőmérséklete. Ez hosszú távon bizony jelentős eredményekkel jár, és nagyon fontos, hogy nem csak a környezetvédelem terén! A csökkentett energiafelhasználás egyből meg fog látszódni a villany- illetve a fűtésszámlán is. A Deceuninck 71 Optimum műanyag nyílászárók hozzájárulnak, hogy lakása környezetbarát, költséghatékony és komfortos legyen! A kellemesebb belső hőmérsékletnek köszönhetően a családtagok nehezebben fáznak meg és általánosságban véve is egészségesebbek lesznek.

A Deceuninck 71 Optimum műanyag nyílászárók kiváló tulajdonságainak köszönhetően beépítésükkel nő az ingatlan értéke, ezért az áruk többszörösen megtérül! Néhány év alatt a kevesebb kiadás is visszahozza a befektetést, a lakás esetleges eladásakor pedig nagyobb összeggel számolhatunk.

Szeretne költséghatékonyan élni, miközben a környezetét is védi? Szeretne többet tudni a Deceuninck 71 Optimum műanyag nyílászárókról? Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink készséggel válaszolnak minden kérdésére! A Deceuninck 71 Optimum műanyag nyílászárók a legjobb megoldást nyújtják, ha modernizálná lakását!