Műanyag Nyílászárók

Legfőbb tevékenységi körünk a műanyag nyílászárók értékesítése illetve teljes kivitelezése. Sokrétű műanyag profilválasztékkal rendelkezünk 6-7-8 légkamrás profil kialakítással 2 rétegű illetve 3 rétegű üveg kivitelben is. Főbb műanyag profiljaink: Veka 70, Veka 76, Veka 82, Veka 90, Deceuninck 71, Deceuninck 76, Deceuninck 84.

Cégünk egyedülálló ajánlata, hogy külön passzív házakhoz kifejlesztett hőszigeteléssel ellátott tokrendszerű műanyag profilt is forgalmazunk.

PVC Window Profile-1

veka_logo

dlq

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS!

Kattintson az “Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!anni-kft-logo

Ezért fontolja meg, hogy a műanyag erkélyajtót választja!

A száraz, meleg idő kedvez a felújítással kapcsolatos terveknek, ezért tavasszal és nyáron érdemes ilyen munkálatokba belevágni. Sokan ilyenkorra időzítik például a nyílászárók cseréjét is. Nemcsak ablakokat lehet újakra cserélni, de az ajtókat is ajánlott korszerűsíteni. Akinek terasza, vagy erkélye is van, annak az erkélyajtókra is figyelnie kell.

Az erkélyajtókból is többféle van: fa, alumínium, vagy pedig műanyag is lehet az új nyílászáró. A műanyag erkélyajtók több olyan előnnyel is rendelkeznek, amik a későbbiekben sem fognak csalódást okozni a nyílászáró használatában.

A műanyag erkélyajtók nagyszerű hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, így télen is biztosítják a komfortot annak ellenére, hogy nagy felületű nyílászárókról van szó. Arra viszont ügyelni kell, hogy a modern műanyag erkélyajtók már olyannyira jól zárnak, hogy szükség van a rendszeres szellőztetésre, különben párásodás alakulhat ki.

A műanyag erkélyajtók nem vetemednek, mint a fából készült változatok, nem igényelnek gyakorlatilag semmilyen utókezelést, vagy karbantartást és nagyon egyszerűen lehet őket tisztán tartani is. Könnyű anyaguknak köszönhetően biztonságos a használatuk, sokféle színben és méretben készülnek, valamint többféle típus is a rendelkezésére áll a vásárlóknak. Nyíló, toló-bukó, emelő-toló, bukó-nyíló műanyag erkélyajtó változatokat kínálnak a piacon. A kivitelezés lehetővé teszi, hogy akár a gyerekek is könnyedén, biztonságosan használják ezeket a nyílászárókat is.

Válasszon olyan új nyílászárót az otthonába, ami minden szempontból képes eleget tenni az igényeinek és az elvárásainak: időtálló korszerű, dekoratív és nem utolsó sorban korrekt áron kapható nyílászárókat!

Amennyiben első osztályú műanyag erkélyajtókat keres, forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen kedvező áron termékeinkből! A weboldalunkon közzétett elérhetőségek egyikén tudjon meg többet rólunk és termékeinkről! Kollégáink szívesen eligazítják a műanyag nyílászárók világában!

Miért ideális az ablakcserét tavaszra időzíteni?

Napjainkban fontos kérdés a globális felmelegedés. A szakemberek azt mondják, hogy ha meg szeretnénk állítani a klímaváltozást, akkor sürgősen tennünk kell valamit. Sajnos már nem elég, ha szelektíven gyűjtjük a szemetet, az energiafelhasználás jelentős visszaszorítására van szükség. Ebben, és nem utolsó sorban az üvegházhatásban közvetlenül is nagy szerepet játszik a rengeteg klímahasználat. Ez egy ördögi kör: egyre melegebbek a nyarak, ezért egyre többször kapcsoljuk be a klímát, ami fokozza a felmelegedést. Hogy ez ellen mit tehetünk azon kívül, hogy izzadunk inkább? Szigeteltethetjük az otthonunkat, de érdemes az ablakcserét tavasszal végrehajtani!

Amennyiben még most, tavasszal műanyag ablakokra cseréli a régi nyílászárókat, úgy már most, nyáron is sokat tehet a környezetvédelemért. Az ablakcsere hatása azonnal érezhető: a lakás kevésbé melegszik fel, ezért nem is jut majd eszébe olyan gyakran a klímahasználat! A nem jól záródó ablakok nem képesek bent tartani a kellemes hűvöset, így a klímaberendezések hiába hűtik le a levegőt, amint kikapcsoljuk őket, szinte azonnal visszamelegszik a helyiség. Az általunk kínált műanyag ablakok kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amit természetesen télen is érezni fog majd. Az ablakcsere tavasszal a pénztárcájának is hasznos, hiszen már idén nyáron kevesebb villanyszámlát kell majd fizetnie!

Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a tavaszi ablakcserével nagyon jól zajszigeteltté is teszi lakását. Az új ablakok a lakást csendesebbé, komfortosabbá varázsolják, és pihentetőbbé teszik az alvást. Az ablakcsere tavasszal abból a szempontból is ideális, hogy jó idő van, nem hűl le a lakás teljesen, mire megtörténik a csere.

Szeretné modernebbé, környezetkímélőbbé varázsolni az otthonát? Keressen fel minket bizalommal, és kérje az ablakcserét tavasszal! Bővebb információért, árajánlatért, illetve kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Műanyag nyílászárókkal a legtöbbet hozhatja ki ingatlanából!

ablakcsere tavasszalItt az ideje a nyílászárócserének, és úgy döntött, hogy nem halogatja tovább: meglépi végre, hogy a régi ablakok és ajtók helyett újakat vásárol? Egy ilyen projekt nem kevés befektetést igényel, különösen, ha teljes körű nyílászárócserét tervez az ember. Nagy befektetés, de mindenképpen jövedelmező, ami már rövidtávon is megtérül.

A régi nyílászárók már nem lesznek jobb állapotban, egyre több lesz velük a gond, és egyre nagyobb kiadásokat követelnek meg közvetlenül és közvetve is. A nem kielégítő működésük következtében ugyanis sokkal több energiát kell felhasználni és elpazarolni, mint a tökéletesen működő nyílászárókkal. Miért ne fordítaná ezt az összeget inkább új, műanyag nyílászárók vásárlására?

Az új, műanyag nyílászárók beépíttetésével egyszerre több előnyét is meg fogja tapasztalni ennek a felújításnak. Rövidtávon az új, műanyag nyílászárók jobb komfortérzetet biztosítanak a lakóknak, és gondoskodnak arról, hogy minden évszakban, az időjárástól függetlenül kellemesen érezhessék magukat a szobákban tartózkodók, ami a műanyag nyílászárók nagyszerű hőszigetelő képességének köszönhető. Megtartják a meleget, nem engedik be kintről a hideget, útját állják a huzatnak.

A műanyag nyílászárók előnyös tulajdonságait természetesen hosszú távon is meg lehet tapasztalni. Az energiafogyasztás érzékelhetően csökken, a fűtés, vagy akár a légkondicionáló használatához is kevesebb energia szükséges. Ezen túl pedig nagymértékben megnövelik az ingatlan értékét, ami lakáskiadás és lakáseladás esetén is pozitívum. Válasszon környezetbarát, energiatakarékos és színvonalas nyílászárókat, hiszen csak jól jár velük!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon márkás, modern, műanyag nyílászárókat cégünktől, amikre évtizedeken át számíthat! Nem csupán hagyományos műanyag nyílászárókat forgalmazunk, de speciálisan passzívházakhoz kifejlesztett modelleket is kínálunk. Részletes tájékoztatásért lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Speciális műanyag nyílászárók passzívházakhoz is!

A modern kor egyik jellemző tulajdonsága a fokozatosan emelkedő energiaárak, ami afelé terelgeti az embereket, hogy energiatakarékosabb módon éljenek. Az ilyesfajta életmód egyik egyre elterjedtebb megtestesítője az úgynevezett passzívház, ami akár teljes mértékben képes nélkülözni a hagyományos, meleg vizes fűtési rendszereket. A passzívházak esetében a hőszigetelés elsőrangú szempont, ezért érdemes minden épületelemet ebben a tudatban kiválasztani.

Cégünk a passzívházak tulajdonosainak is segít egyedi, hőszigeteléssel ellátott tokrendszerrel bíró, műanyag nyílászárókkal. A kínálatunkban található nyílászárók műanyag profilja olyan hőszigetelő képességgel rendelkezik, ami nagy hasznára válik egy passzívháznak, rendelkezzen az bármilyen paraméterekkel is. A műanyag nyílászárók hőszigetelő képességére nincs kedvezőtlen hatással se a hőmérséklet, se a páratartalom, ami fontos a passzívházak esetében.

Tudjuk azt is, hogy azok az emberek, akik a passzívházak mellett döntenek, nem csupán a pénztárcájuk miatt tesznek így, hanem a környezetre, és annak védelmére is tekintettel vannak. A tőlünk vásárolható műanyag nyílászárók segítenek az energiafogyasztás visszaszorításában, ezzel is egészségesebbé téve bolygónkat. A műanyag nyílászárók üvegén keresztül kitekintve pedig úgy érezhetik, hogy a természet beköltözött az otthonukba, és megnyugtató ölelésével egész lakásukat körbefonja.

Nem a természet közelében él? Termékeinkben akkor is örömét fogja lelni, hiszen segítségükkel a zavaró utcai hangokat továbbra is kint tarthatja majd. Ez annak köszönhető, hogy ablakaink akár háromrétegű üvegezéssel is elérhetőek, így ha hangos környéken él, akkor is képes lesz megtartani az otthon nyugalmát.

Összefoglalva: műanyag nyílászáróinkkal úgy fogja érezni, hogy otthona tényleg testreszabott és élhető. Válassza Ön is a mi nyílászáróinkat! Ha szeretne bővebben tájékozódni az általunk forgalmazott műanyag nyílászárókról, örömmel szolgálunk további információkkal elérhetőségeink egyikén!