NYÍLÁSZÁRÓK

Legfőbb tevékenységi körünk a műanyag és fa nyílászárók értékesítése illetve teljes kivitelezése. Sokrétű műanyag profilválasztékkal rendelkezünk 6-7-8 légkamrás profil kialakítással 2 rétegű illetve 3 rétegű üveg kivitelben is. Főbb műanyag profiljaink: Veka 70, Veka 82, Veka 90, Deceuninck 71, Deceuninck 76, Deceuninck 84.

Cégünk egyedülálló ajánlata, hogy külön passzív házakhoz kifejlesztett hőszigeteléssel ellátott tokrendszerű műanyag profilt is forgalmazunk.

 

Borovi fenyőből készülő fa minőségi nyílászáróink 3 féle kialakítással készülnek. 68mm-es, 78mm-es, illetve 90mm-es beépítési mélységgel, akár 3 rétegű üveggel, illetve igény szerint lazúrfestéssel.

anni-kft-logo

A lakályos otthon a kulcsa a minőségi nyílászáró

Egy nyílászáró az épület alapvető kiegészítője, aminek fontos szerepe van a komfort megteremtésében, és ami hozzájárul az energiatakarékos fenntartáshoz is. A nyílászárókkal szemben támasztott elvárások többnyire egységesek és ugyanazokat az elemeket tartalmazzák. Ha listába kellene szedni, hogy mitől jó egy ablak, a következő pontok szerepelnének rajta.

A minőségi nyílászáró képes eredményesen kizárni a zavaró hangokat, hogy ne kelljen a lakásban az utcáról beszűrődő zajt hallgatni. Ezen túl a gondosan megtervezett nyílászárók mellett nem kell magas rezsiszámlát fizetni, mert kiválóan szigetelnek. Emellett mégsem kell úgy érezni, hogy légmentes lezárást produkálnak. A jó nyílászáró nem feltétlenül drága, minősége arányos az érte fizetett pénzösszeggel. A tulajdonosait évekig, évtizedekig tudja hathatósan szolgálni, megadva nekik mindazt a kényelmet és színvonalat, amit elvárnak.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és rendelje meg webáruházunkból új, megbízható nyílászáróit!

A lakályos otthon a kulcsa a minőségi nyílászáró