NYÍLÁSZÁRÓK

Legfőbb tevékenységi körünk a műanyag és fa nyílászárók értékesítése illetve teljes kivitelezése. Sokrétű műanyag profilválasztékkal rendelkezünk 6-7-8 légkamrás profil kialakítással 2 rétegű illetve 3 rétegű üveg kivitelben is. Főbb műanyag profiljaink: Veka 70, Veka 82, Veka 90, Deceuninck 71, Deceuninck 76, Deceuninck 84.

Cégünk egyedülálló ajánlata, hogy külön passzív házakhoz kifejlesztett hőszigeteléssel ellátott tokrendszerű műanyag profilt is forgalmazunk.

 

Borovi fenyőből készülő fa minőségi nyílászáróink 3 féle kialakítással készülnek. 68mm-es, 78mm-es, illetve 90mm-es beépítési mélységgel, akár 3 rétegű üveggel, illetve igény szerint lazúrfestéssel.

anni-kft-logo

A lakályos otthon a kulcsa a minőségi nyílászáró

Egy nyílászáró az épület alapvető kiegészítője, aminek fontos szerepe van a komfort megteremtésében, és ami hozzájárul az energiatakarékos fenntartáshoz is. A nyílászárókkal szemben támasztott elvárások többnyire egységesek és ugyanazokat az elemeket tartalmazzák. Ha listába kellene szedni, hogy mitől jó egy ablak, a következő pontok szerepelnének rajta.

A minőségi nyílászáró képes eredményesen kizárni a zavaró hangokat, hogy ne kelljen a lakásban az utcáról beszűrődő zajt hallgatni. Ezen túl a gondosan megtervezett nyílászárók mellett nem kell magas rezsiszámlát fizetni, mert kiválóan szigetelnek. Emellett mégsem kell úgy érezni, hogy légmentes lezárást produkálnak. A jó nyílászáró nem feltétlenül drága, minősége arányos az érte fizetett pénzösszeggel. A tulajdonosait évekig, évtizedekig tudja hathatósan szolgálni, megadva nekik mindazt a kényelmet és színvonalat, amit elvárnak.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és rendelje meg webáruházunkból új, megbízható nyílászáróit!

A lakályos otthon a kulcsa a minőségi nyílászáró

Nyereséges felújítás? Döntsön a műanyag nyílászárók mellett!

Legyen szó felújításról, vagy építkezésről, természetes, hogy a tulajdonosok olyan alapanyagokat és beépíttetni kívánt elemeket fognak vásárolni, amelyekkel a későbbiekben jelentős összeget megspórolhatnak, például az ingatlan fogyasztásán, hiszen a növekvő energiaárakhoz csakis ilyen módon lehet alkalmazkodni. Ha Ön is ilyen termékeket részesít előnyben, és ablakai lecserélésre kerülnek idén a fogyasztás csökkentésének érdekében, fedezze fel műanyag nyílászáróink kínálatát!

A műanyag nyílászárókról köztudott, hogy kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, ennek köszönhetően lehetősége van arra, hogy téli és nyári időszakban csökkentse kiadásait a fogyasztását illetően, így hosszú éveken át jelentős összegeket megspórolhat, ráadásul a jövőben az ablakcserével sem kell foglalkoznia, ugyanis a műanyag nyílászárók évekig megőrzik tökéletes állapotukat.

Tapasztalja meg Ön is a műanyag nyílászárók előnyeit, a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Nyereséges felújítás? Döntsön a műanyag nyílászárók mellett!

Huzatos a lakás? Műanyag erkélyajtó a megoldás!

Sok kedves, otthonos, előnyös adottságokkal rendelkező ingatlannal kapcsolatban rossz szájíze lehet a lakóknak. Olyan bosszantó dolgok tudnak elrontani egy lakást, mint a huzat, pedig nem szükségszerű, hogy bevágjon a szél a szobába. Egy alapos felmérést követően kiderülhet, hogy a nyílászárók cseréje az egyszerű megoldás, amivel azonnal változtatni lehet a helyzeten.

Az ablakok mellett az ajtók is gyenge láncszemnek bizonyulhatnak, ezért érdemes a régi nyílászárókat műanyag erkélyajtóra cserélni. A műanyag erkélyajtók minden elvárásnak képesek eleget tenni, amit a tulajdonosok csak igényelnek manapság. Olcsó, mégsem használhatatlan, erős és hosszú életű, ráadásul újrahasznosítható is. Új, műanyag erkélyajtókkal nem lesz többé huzatos a lakás, nem jut ki a meleg, és nem kell az utcát fűteni. Ezen kívül még egy szép, vadonatúj műanyag erkélyajtóval is gazdagíthatja az otthonát!

Ha fontolgatja a nyílászárók cseréjét, keressen fel minket bizalommal elérhetőségeinken, és érdeklődjön a műanyag erkélyajtókról, illetve ablakokról!Huzatos a lakás? Műanyag erkélyajtó a megoldás!